Kostnadsfritt prova på samtal

Det här är för dig som:

– funderar på om någon av mina tjänster skulle passa för dig.

– Fundera på att anlita mig som konsult. Mina expertområden är: självledarskap, bemötande vid hot och våld, missbruk, stresshantering och förebyggande hälsa ur ett helhetsperspektiv. Jag har workshops, föreläsningar och skräddarsydda utbildningar.

– Vill köpa coachnings/samtalspaket.

– Vill veta mer om mina onlinekurser och hur de kan kombineras med samtal. 

Samtalet sker via zoom eller telefon. Ta det som du är mest bekväm med. 

Föreläsning: 

I föreläsningen “Jag har makt” berättar jag om min resa ur alkoholism, psykisk och fysisk ohälsa. Idag är jag frisk och fri sen 14 år. Hur tog jag mig ur mitt destruktiva drickande och beteenden som gav mig sådan ångest? 

Vad jag gjorde för att ha det livet jag har idag där jag är fri och mår bra? Hur behåller du motivation över tid?  Konkreta tips till den som dricker för mycket och anhöriga. Det ingår tre ex. av boken jag har skrivit till den arbetsgivare, HR- avdelning som köper in en föreläsning. Ett konkret sätt att utbilda och prata om alkoholvanor, ångest och stress. Jag har även handledning och kompetensutveckling. Se på LinkedIn för min formella utbildning.   

Om du jobbar med elevhälsa på gymnasiet så ingår det en timmes föreläsning/workshop om er skola köper en klassuppsättning böcker. Maila mig på nina@ninaberg.se för kostnadsförslag. 

Kurser online

“Din väg till ett nyktert liv – 8 steg” – 8 filmer och ett arbetshäfte med 8 steg. Följer du dessa steg och implementerar dina nya vanor i din takt är du nykter efter 8 veckor plus att du har en handlingsplan för fortsatt nykterhet. Maila mig på nina@ninaberg.se så skickar jag information om kursen. 

“Skriv din bok på 6 månader” Du får konkreta verktyg i ett arbetshäfte och tips från etablerade författare som jag har intervjuat och dessa intervjuer får du som en film varje månad plus arbetsmaterial. Det ingår även 3 filmer där jag ger mina bästa tips på att skriva, marknadsföra och ge ut en bok. Det finns två nivåer på kursen, varav nivå två är månatliga bokskrivarsamtal med mig. Start varje månad den 1: e. 

Vill du veta mera?

nina@ninaberg.se eller ring mig på 0763-22 65 58 ELLER på LinkedIn via PM.