10 steg till ett stressfritt liv

Vill du skriva en bok?

Hur ofta går dina tankar till drömmen om att skriva en bok? “Jag hade skrivit en mycket bättre bok på det ämnet” kanske du tänker när du läser vissa böcker. Ibland öppnar du upp datorn och skriver ett lite utkast på ett bokmanus” och det känns som du är på gång. Men sen undrar du hur du ska göra för att ge ut den. Vilket förlag du ska vända dig till? Hur ska du marknadsföra den? Så avstannar du i skrivandet och det blir inget bokmanus. 

Jag vet hur det är eftersom jag själv har skjutit upp mitt bokskrivande i många år. Jag tänkte ofta när jag var på föreläsningar “åh det vill jag vill skriva om min bok fast på det här sättet för det skulle bli så mycket bättre då”. Så tänkte jag på hur fantastiskt bra boken skulle bli och hur många människor jag skulle kunna hjälpa och inspirera. Men det blev bara tankar och ett kort utkast i datorn som jag tittade på ibland och drömde mig bort när jobbet jag hade kändes tråkigt och stressigt. 

Men till sist blev det äntligen av och jag skrev min bok! 

Med min akademiska bakgrund, med 23 års erfarenhet av personlig utveckling och en historia jag vill dela med mig av så hade jag en gedigen kunskap och erfarenhet att ösa ur. Boken jag skrev “Låt fasaden rämna- ingen ska vara ensam” har verkligen fått stor uppmärksamhet. Boken jag skrev ledde bland annat till det här:

  • Tre stora reportage bland annat i magasinet “Må bra”
  • Jag har medverkat i RadioP4 Malmö hus
  • Genom mina sociala medier försålde jag 300 böcker.
  • På grund av boken har jag fått nya klienter och föreläsningar och uppdrag.
  • Förra hösten när jag stod på bokmässan och signerade böcker är ett oförglömligt minne och bland det roligaste jag har gjort! 

Skulle du vilja gå från tanke på en bok till klart bokmasnus på 6 månader så har jag ett program just för dig. Tänk att ha bokmanuset klart till hösten! 

Programmet går i korta drag till såhär: 

Vi ses två timmar online var 14 dag, du får stöd, konkreta tips och vägledning ända fram till klart bokmanus. Utöver det kommer jag att bjuda in författare, lektörer och förläggare som ger sina bästa tips. Det kommer att bli så roligt att se din bok bli färdig!

Det kommer var max 8 deltagare och just nu har jag redan flera stycken uppskrivna på intresselistan så vill du veta mer om onlineprogrammet “skriv en bok på 6 månader “klicka här”