Kostnadsfritt “prova på samtal”, 30 min

Det här är för dig som:

• funderar på om coachande och motiverande samtal är något för dig. 

• vill ha vägledning hur du kan hantera en anhörig eller medarbetare som dricker för mycket eller kanske är det du som dricker på ett sätt du inte mår bra av. 

• vill ha vägledning i ett stressigt liv.

Föreläsning: 

I föreläsningen “Bryt livsmönster” berättar jag om min resa ur alkoholism, psykisk och fysisk ohälsa. Idag är jag fri från beroende sen 14 år. Hur tog jag mig ur mitt destruktiva drickande och beteenden som gav mig sådan ångest? Vad jag gjorde för att ha det livet jag har idag? Hur jag hanterar jag idag livets med och motgångar? Hur blev jag fri från nästan daglig huvudvärk och kronisk värk i kroppen? Till sist så ger jag konkreta tips på hur du kan få ett liv och en vardag du trivs och mår bra i. 

På alla föreläsningar lottar jag ut ett signerat exemplar av boken jag har skrivit “Låt fasaden rämna”. 

Aktuella workshops

“Skapa engagemang och motivation som håller över tid”

“Att ha svåra samtal och hantera konflikter”

“Bryt ditt livsmönster för att reducera stress, bli friskare och få en vardag med mera energi”. 

Coachande och motiverande samtal

Vid köp av samtalspaket (5 eller 10 samtal) ingår ett bonussamtal kostnadsfritt.   

Vill du ha skräddarsydda utbildningar för just din arbetsplats eller konsultation i att hantera svåra samtal kontakta gärna mig. 

nina@ninaberg.se eller ring mig på 0763-22 65