Kostnadsfritt “prova på samtal”, 30 min

Det här är för dig som:

• Ska prata med mig innan du köper coachande och motiverande samtal.

• Vill ha vägledning om hur du kan hantera en anhörig som dricker för mycket.

• Vill ha vägledning i en svår livssituation du inte vet hur du ska ta dig ur.

 

Föreläsning: 

Aktuell föreläsning heter “Jag har makt”, ca 60 min.

Jag berättar om min resa ur aktiv alkoholism, hur jag tog mig ur det, vad jag gjorde för att tillfriskna och hur jag blev fri från mitt beroende och nu har en rak nykterhet på 13,5 år. Jag berättar även hur jag blev fri från panikångest och psykisk ohälsa. En dag i taget, ett steg i taget förändrade jag mitt liv. För den som anlitar mig som föreläsare får rabatterat pris på boken “Låt fasaden rämna- ingen ska vara ensam” som jag släppte i höstas. 

Utbildningar/workshops

Utformas efter målgruppen och behov och finns ditt företag / organisation i Malmö kommer jag gärna till er för en möte innan jag skickar offert. 

Coachande och motiverande samtal
Vid köp av en paket om 5 samtal (ca 60 minuter / samtal) ingår ett bonussamtal kostnadsfritt.  

Kontakta mig för offert och / eller frågor på nina@ninaberg.se