Det finns en stor missuppfattning att lämna ett alkoholmissbruk bakom sig måste vara en kamp mot alkoholen resten av livet men så behöver det verkligen inte vara. Att sluta dricka handlar inte om alkoholen, det handlar om att börja leva utan att bedöva sig. Jag är internationellt certifierad coach och utbildad i MI (Motiverande samtal) och har framgångsrikt coachat människor till ett nyktert liv och andra hållbara livsstilsförändringar. 

 LEVA NYKTERT – VIP 

Det är för dig som vill prova att leva nyktert, få personligt stöd och konkreta verktyg att leva ditt liv precis som du vill utan att du känner att du missar något som är viktigt för dig. Jag kan hjälpa dig och jag hanterar allt 100 % konfidentiellt.

Detta program är för dig som är högpresterande, har ett väl fungerande liv men känner bakom fasaden att det är nära att ditt liv går åt skogen pga. av att du dricker för mycket. Drickandet ger dig ångest och du vill sluta men du kan inte. Det vet du för du har försökt både sluta och dra ner på din alkoholkonsumtion. Men det gick inte. Boka en kostnadsfri konsultation nu, kontaktuppgifter hittar du om du klickar här.

MEDLEMSPROGRAMMET – LEVA NYKTERT

Det finns ett medlemsprogram för dig som vill leva nyktert och må bra i kropp och själ. För dig som vill ha stöd i nykterheten, träffa andra som är i liknade situationer som du. Det innehåller bland annat utbildning & workshops som spelas in och läggs upp på en kursportal. 

Varsågod, här du kan läsa mer om det: https://ninaberg.newzenler.com/courses

FÖRELÄSNINGAR och WORKSHOPS

 ”Leva nykter – det handlar inte om att sluta dricka, det handlar om att börja leva” En inspirerande föreläsning om att det går att förändra sitt liv. Från missbruk till ett liv som jag älskar att leva”. 

STRESSHANTERING på arbetsplatser- för den ekonomiskt smarta arbetsgivaren.

 – behovsanalys, implementering och utvärdering”, för den smarta och moderna arbetsgivare som förstår att detta är ekonomiskt fördelaktigt att värna om sina medarbetares psykiska och fysiska hälsa innan de blir sjukskrivna. 

Vill du läsa boken ”Låt fasaden rämna” som handlar om min resa ur alkoholism och psykisk ohälsa? Då köper du enkelt ett signerat exemplar genom att klicka här.

Boken finns även som ljudbok där ljudböcker finns. Jag har själv läst in den så det är ca 2 timmars skånska rakt in i dina öron 😄

Vill du veta mer hur jag kan hjälpa dig? boka en kostnadsfri konsultation på ”boka knappen” som du hittar om du klickar här eller maila mig på nina@ninaberg.se så bokar vi in en kostnadsfri konsultation.

nina@ninaberg.se

Vänliga hälsningar, Nina Berg

”Din guide till ett nyktert liv du älskar att leva”