Med företaget ”en spark i röven” vill jag bygga ett imperium av kärlek. Att dricka alkohol när du egentligen inte vill, vara sönderstressad i själen för att du inte känner att du passar in eller ha ångest och värk i kroppen allt som oftast. Det är verkligen varken roligt eller hållbart. Men hur ska du veta var du ska börja för att må bra? Kanske har du ingen aning. Så då är det lätt att ta den snabba vägen och tänka att en tablett, ett glas vin eller ännu en tur till läkaren och försöka bli sjukskriven är lättast. 

Att leda människor framåt till ett mera hållbart liv är en hjärtefråga för mig. Eller som en kund sa ”Nina är en kärleksfull spark i röven” 🙂 Att det blev just att jag kallar det att bygga ett imperium av kärlek är för om vi inte älskar oss själva så blir livet så mycket besvärligare. Vi vågar knappt säga nej, vi gör saker för vi är rädda för vad folk ska tycka och vi undrar om livet verkligen ska vara såhär tungt och helt ärligt inte så roligt, mest en kamp med gråt bakom stängda dörrar när ingen ser. Klicka här så kan du läsa hur det var för mig. Det spelar ingen roll om du är chef eller medarbetare för vi är alla människor. 

Livet kan vara både roligt, fyllt med energi och på dina villkor och du kan ha verktyg att hantera utmaningarna i livet. 

Företaget ”Nina Berg – en spark i röven” startade jag som 50-års present till mig själv. Efter att ha arbetat 17 år inom utbildning och med personlig utveckling i 23 år ville jag coacha och utbilda i egen regi. Jag blev så frustrerad av att se människor sjukskrivas, barn växa upp i otrygga miljöer och det växande utanförskapet gör ont i mig.

Min egen resa från att vara en aktiv alkoholist till att idag ha 15 års rak nykterhet har lärt mig så otroligt mycket och idag är jag tacksam över allt som varit. Dessutom tog jag återfall efter 6 års nykterhet, det kostade mig nästan livet. Jag hade panikångest i flera år och kronisk värk i 25 år. 

Med nya vanor, små steg framåt med rätt fettsyrebalans i hjärnan kan du också skapa den harmoni och balans du vill ha för att skapa optimala förutsättningar för en hållbar livskvalité. Kombinationen av djupgående beteendeförändring med konkreta verktyg som du kan använda dig av direkt, så kommer du igång. Att ta sig framåt till något nytt betyder att du behöver göra nya saker. Istället  för att dricka alkohol dricker du något alkoholfritt. Istället för att stressa omkring, stannar du upp och andas och kopplar av. Istället för sömnlöshet och ångest får du lugn sömn och ro inombords. Jag har en kandidatexamen i organisation och ledarskap, MI (motiverande samtal) och jag är utbildad som proffessionell ICF coach gör att jag vågar vara både tydlig och har med både hjärtat och hjärna i mitt arbete. 

Jag vänder mig till privatpersoner och arbetsgivare, med föreläsningar/workshops, kurser online, 1:1 samtal (coachning och motiverande samtal) och jag har skräddarsydda utbildningar i bland annat Stresshantering. 

Det är dags att vara modiga nu och se problemen för att kunna åtgärda dem. 

Några ord från klienter och åhörare på föreläsningar:

En klient jag har coachat: 

Nina är klok, har stor inlevelseförmåga, det känns verkligen som om hon vet vad jag pratar om, på riktigt. Nina kommer med bra input och pepp och ställer också motfrågor som gör att jag själv får tänka till en extra gång. Detta skapar utveckling och gör att jag kommer framåt, ibland utan att jag själv ens märker det!! Nina har en varm, härlig personlighet som lätt skapar tillit och förtroende och det gör att jag öppnar mig och vågar prata, om precis allt. Jag skulle varmt rekommendera Nina till alla som behöver stöd, en knuff framåt i livet, eller hjälp med det som är svårt!! ”

Ord om föreläsning om min resa ur alkoholism och psykisk ohälsa ”Ta plats – ta plats i ditt eget liv”

Bra och personligt med fin öppenhet, den skapar eftertanke och känsla av lösningsfokus. Jag är glad att jag kom/kvinna 53 år

Alltid bra att höra från verkligheten, att lyssna på någon som visa känslor, det tar bort skuld och skam”/Chef 47 år

Är du intresserad av det jag gör eller vill samarbeta kontakta mig på: nina@ninaberg.se eller på 0763- 22 65 58.