Kostnadsfritt ”prova på samtal”, 30 min

Det här är för dig som:

• Vill prata med mig innan du köper coachande och motiverande samtal.

• Vill ha vägledning om hur du kan hantera en anhörig som dricker för mycket.

• Vill ha vägledning i en svår livssituation du inte vet hur du ska ta dig ur.

 

Föreläsning: 

Aktuell föreläsning heter ”Jag har makt”, ca 60 min.

Jag berättar om min resa ur aktiv alkoholism, hur jag tog mig ur det, vad jag gjorde för att tillfriskna och blir fri från mitt beroende. Jag berättar även hur jag blev fri från ångest, panikångest och psykisk ohälsa. En dag tog jag ett steg i taget förändrade jag mitt liv.

Vi har självklart samtal innan jag skickar offert om antal i publik, samtal / frågor efteråt, workshop eller liknande. Finns ditt företag / organisation i Malmö kommer jag gärna till er för en möte innan jag skickar offert.

Coachande och motiverande samtal
Vid köp av en paket om 5 samtal (ca 60 minuter / samtal) ingår ett bonusmeddelande helt gratis. Kontakta mig för offert och / eller frågor.